Tuesday, February 18, 2014

Chicken Pie

Mode rajin masih on, terasa nk buat mcm2.  Kelas agama ditangguhkan buat sementara waktu sehingga diberitahu nnti.  So, I ada byk free time.  Biasanya kelam kabut je nk bahagikan masa time ada kelas.  Semalam I have decided nk try buat pie.  I ikut resepi k Jee.  Well, I suka resepi k Jee (Fauziah Samad).  Resepi dia selalunya simple, bhn2 mudah nk dpt & selalunya mmg ada kt dapur.  Paling best bila buat selalu "jadi".  Alhamdulillah...





ok, yg ni last.  kasi dia pose outdoor

EMB requested for Australian meat pie.  I cakap tunggu dulu, ingredients mungkin tak cukup and then I nk kena study recipe...nk kena tgk tutorial kt youtube dulu, barulah boleh buat...hmmm...kalau buat apple pie pun best jugak kan!

**PIE IS MY FAVOURITE FOOD

4 comments:

  1. Wow cantiknya pie, nampak sedap.. yumm yumm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. umiyumi: tq umi...skrg ni tgh semangat buat pie, next nk buat meat pie pulak

      Delete