Saturday, June 16, 2012

Jawapan Teka-Teki

Ok, jawapan bagi teka-teki yg I buat last week adalah "ANIMAL CLAY - LION".  Sophie yg buat kt sekolah dia.  Memandangkan tiada seorg pun yg dpt jwb dgn tepat, I terpaksa pilih 3 org pemenang shj...berdasarkan 3 komen terawal.  Mereka ialah.......

1.  Mulan (Peace, Love & Harmony)
2.  K Halime (Moh Kembara)
3.  K kasihredha (kasihredha)

Mereka akan dpt hadiah FM dr Qatar ye....


Kepada Mulan, K Halime, K kasihredha......, pls email your address to :  chokechik@gmail.com utk urusan penghantaran hadiah nnti.  psst...boleh pilih ye nk yg mana satu dlm gambar kt atas tu...dh letak no.  beritahu je nk no. berapa.  

Kepada rakan2 blogger yg lain.....terima kasih sudi join GA kali ni.....next time boleh cuba lagi ye...

12 comments:

  1. Salam Yong Ruby,

    Alhamdulillah, wuhuuu menang something akhirnya. Syukran Yong! Kalau peraduan suruh tagging, link gitu gini, linking sana-sinun gerenti akak tak masuk. Tengkewwww!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam k Halime,

      sama2...., I pun malas nk buat peraduan yg menyusahkan org mcm tu hihi...jgn lupa email address tu nnti

      Delete
  2. salam
    ohhh seronoknya dpt fm :)
    thanksss
    nak no.2 *sambil sipu2*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam k kasihredha,

      I tahu akak peminat FM kan...ok no. 2 utk akak...email address ye kak...

      Delete
  3. yahooo.... alhamdulillah...!!! tq tq...

    mana2 pon ok.. nak no 1 la kot.. hehehe...

    kalo datang kerteh, kita jumpa je la.. takyah pos..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulan: I dh reserved utk you no. 1. insyaallah....mmg nk sgt singgah kerteh ni..urusan byk jugak nk kena settle di sana...

      Delete
  4. Replies
    1. uncl -gedek!: terlambat sudaaaaaaaaah...

      Delete
  5. amboi,pandai sophie bt lion,smpi x dak sorang pun leh teka..hehe..
    cayalah sophie..
    kak ruby blk bila msia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wanie: k ruby dh buang pun lion tu...telinga patah, ekor patah....percubaa pertama nk buang gagal, dia ternampak ada kt dlm basket bin, terus diambilnya semula, marah kenapa buang dia punya...kali kedua senyap2 k ruby buang terus dlm tong sampah kt luar...sampai skrg dia x sedar lion dia dh kena buang!

      balik m'sia 29/06/12 ni...seminggu lebih lagi..nk pesan apa2 PM ye!

      Delete