Monday, February 18, 2013

He Has Arrived Safely Home!

EMB dah balik last night, bearing gifts & goodies for us!  The kids mmg x sabar2 lagi nk tgk apa yg EMB belikan utk dorang.  

perfumes

bila dapat apa yg I pesan, terus hilang rasa penat, tension, stress  menjaga the kids sorang2  selama 7 hari 7 malam!

leather cleaner just USD$10.00 / bottle

chocs (M&M's besar tu I punya, order khas...)

Hot Pockets


Salvatore Ferragamo gift set yg dpt free sbb naik business class


t-shirt sorang satu, kecuali si kakak.  EMB belikan dia toothbrush yg guna bateri tu

buku favourite my kids, EMB beli 3 - sorang satu

Gambar2 Texas boleh tgk kt bawah ye....

14 comments:

  1. Wow...banyaknya handbag....seronoknya dapat macam2...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kniedaz: kt US murah...boleh beli byk!

      Delete
  2. PD... wah happy yer dah selamat kembali ngan banyak2 buah tangan yg best2..yg handbags byk2 tuh utk u sorang ker..hehehe..penyebok jer nak tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ummuaidan: hati I berbunga2 dr semalam you....handbags byk2 tu satu utk ratu hati my husband, the rest I punya semua ;)

      Delete
  3. Hehehehe....berapa besar senyuman you bila dpt all the gifts? Sure masih lagi tersenyum kan :-).
    bestnya dpt handbags banyak2 tu! Tiap2 hari boleh tukar :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. K LG: sampai skrg ni x henti2 tersenyum....:)))) handbags byk2 utk tukar2 ikut kesesuaian tempat nk pergi hihi...

      Delete
  4. tudia......mcm seller coach dah pulak. hehe!!!seronot giler dpt berlambak2 gifts mcm ni (maunya pasni ayang p le lagi outstation, i sanggup jaga bdk2...kannn?). btw naik business class dpt salvatore ferragamo ke? nape time mine yg naik nanhadooo tu (hhee, mood jeles)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ros: terus terang, I takut ditinggalkan bersendirian menjaga the kids, Allah saja yg tahu. kalau2 emergency ada yg sakit mlm2. dah lah di tempat orang, driving license pun xde. malam2 I mmg x boleh tido nyenyak, setiap 2-3 jam sekali mesti terjaga dan susah nk lelap semula. hmm...it depends pada flight mana kot...kot2 masa yours naik business class tu dpt free gift benda lain?!

      Delete
  5. wawaawaaaaaahhh.. best tu.. byk goodies esp handbags tu.. i pon kalau husband outstation memang tido macam ayam, tak lena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulan: hehe..best....mmg betul, kita tido x lena kalau husband xde kt rmh, dah lah I ni jenis penakut!

      Delete
  6. Wah wah handbags sudah pasti membuat senyuman yg tak boleh nak padam kan...ya lah hb n wanita....cam ombak n pantai

    ReplyDelete
    Replies
    1. makcikkantin: kalau nk "beli jiwa" wanita senang aje kan!?

      Delete
  7. Yg beratur kat sofa tu paling best skali among all the gifts! Boleh melaram tukar2 hbag kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faeiyz: ruby siap buat list benda2 yg nk pesan! yg beratur kt sofa tu buat collection...sesekali boleh melaram dgn handbag baru ;)))

      Delete