Thursday, November 10, 2011

Nasi Kandar Line Clear, Penang

On the way back to Alor Setar, we all singgah Penang makan nasi kandar Line Clear ni.  Kedai dia kt celah2 bangunan je pun...bukan proper punya restoran.  Lepas makan tu, ingat nk singgah rumah abang EMB, tapi masa pusing2 cari jalan tu, EMB silap masuk jalan naik ke Penang Bridge.  So, x boleh nk patah balik dah...teruskan perjalanan ke Alor Setar je la.  I frust jugak la kan...konon2nya malam tu boleh lah we all mkn pasembor kt Padang Kota. Nk buat macamana, xde rezeki!

my plate

EMB's plate






video

2 comments: