Sunday, September 30, 2012

Vilaggio Reopened!!

It has been few months after the fire tragedy....Vilaggio officially reopened last week.  But the tragedy section was closed until now.  They put mural on the wall & gondola in front...so we will never know how it looks like in between / inside there.

kembali meriah

they blocked here....

....and...they blocked here...
So long I haven't rewarded myself with anything and I've decided to reward myself with little something.  We went to Vilaggio yesterday....how I miss this place.  Many shops are opened & some of the shops still in progress & not ready to open yet.

Then, I got myself a handbag at last!!! 

price cheaper a few hundreds than M'sia price (if i'm not mistaken, tapi yg pasti lebih murah dr M'sia lah)

a proud owner with happy face

No, it's not sponsored by EMB!  I bought it with my own money (well, elaun yg EMB bagi jugaklah...but then I x tahu nk beli apa.  so, bila disimpan2 & berjimat cermat cukuplah utk I beli apa yg I suka).  

cantik kan kotak dia...

oh, my first LV
I told EMB that I'm not going to use this handbag.....not until I change my old purse to LV wallet too.  Because my purse is not in good condition anymore....sgt2 teruk! 

12 comments:

  1. jangan tunggu lama2 nak beli wallet tu.. nak tengok gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. K yan: x sabar dh rasanya nk tukar wallet baru hihi...

      Delete
  2. hehe..tunjuklah sket,nak tgk jgk beg mahal tu..

    ReplyDelete
  3. ha..nak tengok..paper bag pon dah chantek aper lagi isi dalam..next time blh la kirim hehehhe..salam kenal dr atoyissan

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal dr atoyissan! oh...kalau nk kirim boleh je...

      Delete
  4. Salam kenal ^_^
    Seronok kan kalau dapat beli barang yang kita suka dengan duit yang kita dah simpan...rasa best je...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal,

      setakat ini kak jana cuma mimpi nak pakai purse LV je,nak pakai handbag LV tak pernah pula termimpi lagi,seronok tengok gambar you depan Butik LV dengan paperbag LV,sure happy gila,untuk kak jana ambil gambar depan butik LV je kot buat masa ini he he

      Delete
    2. Kniedaz: Salam kenal...haah...feeling tu lain bila dpt beli dgn duit simpanan sendiri (stlh ditolak saving segala...ni kira balance2 lah duit utk miscellaneous...hihi...)

      Delete
    3. Salam kenal kak jana...mmg seronok betul sbb benda yg dh lama kita impikan dh dpt. nasib x terlompat je dpn kedai LV tu! xpe kak jana....mula2 purse LV dulu, kedian2 mana tahu...handbag dia pulak kanz..:))))

      Delete