Thursday, April 14, 2011

Air Buah Gelas Besar Pak San - Kuala Terengganu

Kalau pergi ke Kuala Terengganu, sepanjang jalan menuju ke airport mmg byk sgt kedai air buah gelas besar.  Kedai Pak San ni mmg terkenal & air buah mmg betul2 best sehinggakan I setiap kali nk balik kg atau on the way nk balik kemasik, mesti ada special request kt Encik Mata Brown.  Nk singgah minum or makan kt kedai ni...

Menu makan dia ok la jugak...mcm nasi pagi - nasi lemak, nasi minyak...sedap!  T'ganu style...makanan sampingan bolehlah order keropok lekor...pun sedap jugak...

air tembikai susu - gelas kecik je, x kuasa I nk minum gelas besar!!

Nasi minyak, air yg kaler purple tu air dragonfruit

Lihatlah dunia!!  Who's got the biggest glass of all?



video


8 comments:

  1. Besaqnya gelas En.Mata Brown tu..heheh

    ReplyDelete
  2. Mulan: sepanjang jln menuju ke airport mmg penuh dgn kedai air buah ni....ada satu kedai tu lagi best nama dia, kedai "Air Buah Gelas BAPOK"!

    ReplyDelete
  3. bestnya. lama dah tak minum air gelas besar

    ReplyDelete
  4. shameel: best...nnti saya nk ajak husband cari mee udang kuala sepetang. kalau shameel tahu kedai yg best boleh rekemen kt saya nnti...

    ReplyDelete
  5. oh ok..nanti kalau nk balik klantan buleh singgah gak ah ;-)

    ReplyDelete
  6. zarin: singgahlah, pasti teringat2 air buah tu...

    ReplyDelete