Monday, September 23, 2013

Hareez 10!

Ya, pada tanggal 31 Ogos 2013 lalu genaplah usia Hareez 10 tahun.  Pada mulanya I hanya nk beli kek aje utk  celebrate secara kecil2an.  Kebetulan masa tgh ckp2 dgn mak I, kakak sulung I ada sekali.  Terus dia tanya nak tempah satay tak, dia boleh tolong tempahkan.  Pastu, dia kata dia nk sponsor bihun goreng.  Dari nk buat kecik terus tak jadi kecik dah ni (well, consider tak jadi kecik lah, sbb mulanya nk beli kek sebiji je semata2).  Kebetulan masa tu abang I yg kt Kuantan ada balik.  Abang I yg kt Kelantan pulak yg tak ada pergi hantar anak dia masuk universiti.  

Last2, kakak I nk sponsor semua satay, bihun goreng dan aksesori lain.  I hanya beli kek dan tambah sikit2 je.  Kakak I kata dia saja nk jamu adik2 dia.  Sblm2 ni, kalau raya selalunya kalau we all adik beradik berkumpul we all buat BBQ.  

















4 comments:

  1. selamat hari lahir hareez, moga jd anak yg b'jy dunia akhirat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ummuaidan: terima kasih ummu...amin...

      Delete
  2. bestnye dpt sambut besday @Msia dgn family besar. Happy birthday hareez

    ReplyDelete
    Replies
    1. rostina76: seronok ler dia dpt celebrate kt malaysia...ramai yg melayan. ni sebahagian shj dr family...kalau semua dpt berkumpul ni lagi ramai sebenarnya. terima kasih rostina76...

      Delete