Wednesday, March 2, 2011

Karnival Jualan @ Perkarangan Surau Rantau Petronas

Pagi tadi I went to karnival jualan kt perkarangan surau Rantau Petronas. Mcm2 ada tapi mungkin I pegi morning2 time agaknya,x ramai org lagi. Ptg mungkin lagi ramai org agaknya sbb time org balik kerja kan! I byk beli tudung tadi which are on sale. I suka sgt beli tudung kt sini: http://www.thehijabstore2u.com/ . Awning dia sgt cantik terbentuk. Biasanya I akan reserve dulu online then, pegi pick up kt rmh. Tapi nnti tuan punya blog ni dh nk pindah KL dah...susah lah I nk beli tudung kt dia nnti, terpaksa kena pakai pos lah lps ni. Ada org jual makanan/minuman, baju2, hiasan rmh, tupperware...mcm2 lagilah! Nasi minyak yg dijual kt situ pun sedap tau, RM3.50 sebungkus...tapinya sikit sgt, x sempat nk kenyang!

suasana kt tempat letak kereta surau Rantau Petronas

bahagian makanan/minuman

video

2 comments:

  1. oowwhh... kita pi hari pertama... borong tekwan & kek..

    ohh toke tudung nak pindah ke..

    ReplyDelete
  2. aah...rasanya toke tudung beritahu aritu dia dh nk kena pindah! ada nampak tekwan tu, tapi x reti nk mkn mcmana...

    ReplyDelete