Wednesday, May 8, 2013

McDota

Pernah dengar tak nama restoran ni?  Bukan McDonald's tau, but it's McDota.  Ini restoran nostalgia EMB masa tinggal kt Sungai Petani jaman dia kekecik dulu.  He used to tell me that dulu2 kalau dpt mkn kt McDota ni kira mcm dah mewah sgtlah!  I want to tergelak at first dgr nama McDota ni...what a funny name lol ;) very rare kan..?

Jom kita layan gambar2 McDota yg I dpt dr sini.  Mmg old skul giler...hahaha...anak2 yg membesar dlm tahun 70's & 80's sure ingat restoran ni.  Not sure restoran McDota yg kt Sungai Petani tu masih ada lagi ke tak, yg I mmg sure kt Segamat ada satu restoran McDota yg sehingga sekarang masih lagi beroperasi.










7 comments:

  1. Replies
    1. Kniedaz: ada lagi ke skrg Sate Ria?

      Delete
  2. Replies
    1. opss.. summer hliday balik tak?

      Delete
    2. Mulan: sudah semestinya I balik...you nk dtg melawat kelantan boleh lah time tu. I lama kt kg nnti 3 weeks mcm tu, EMB balik hantar I then dia balik Qatar after 3 weeks dia balik M'sia semula for a month...nnti ada peluang kita dating k...

      Delete
  3. Terus teringat zaman dulu-dulu, saya dan adik beradik suka makan kat McDota, paling best dia ada music box, boleh pilih lagu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. S.A.: My husband first time minum float kt McDota ni lah hehe...bila kita kenang2kan semula mmg best lah masa dulu2 :)

      Delete