Monday, February 20, 2012

This is what happened to our cars when ayah taking care of it....

satu baru basuh, satu lagi berbungkus & ayah siap blok lagi dgn basket plastik (basket tu biasanya ayah guna utk angkut hasil kebun dia naik motor bawa balik ke rmh)
Gambar ni anak sedara I yg tag dlm FB.  Nak pecah perut rasa tgk kereta we all yg dijaga & dikawal rapi oleh ayah.  Terima kasih ayah....we all pun x boleh nk jaga kereta mcm dia jaga.  Rindunya kt parents di kg...

video

4 comments:

  1. hahahhaah...akak mula2 tak faham..tapi bila baca kali kedua baru faham...gelak sorang2
    Kereta tinggal kat kg ye..
    selamat lah kalau begitu :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. k kasihredha: mula2 tu ingat nk jual kereta ni...tapi mengenangkan nnti we all balik M'sia nnti xde kereta pulak nk guna...jadi maintain je la mana yg ada...

      Delete
  2. hehe..lawak tgk..siap berbgkus lagi keta tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kain bungkus kereta tu ayah siap jahit sendiri lagi taw!!

      Delete