Thursday, July 4, 2013

N3 Before Balik

Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua.....

I ingin mengambil kesempatan ini utk memohon ampun & maaf seandainya ada salah & silap sepanjang persahabatan kita di alam maya ini (juga utk rakan2 di alam nyata).  

Insyaallah hadiah utk yg menang give away akan I pos nnti.  I pun ada menang give away jugak dr blog umiyumi - terima kasih banyak2 ye umi....;)

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak, sama2 kita ambil kesempatan ini utk meningkatkan lagi amalan ibadah kita.  

15 comments:

  1. Selamat berpuasa!!!!!
    satya
    http://chitty-boy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satya: tq...hopefully you dah dpt hadiah yg I pos last week!

      Delete
  2. salam penDragon,
    selamat berpuasa.. kalau berkesempatan jenguk2 lah blog kaler itam i tu..hehehe.. belum sempat nak update the continue cerita journey cambodia i..tgh busy nx monday nak exam..wish me luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blu4sky: waalaikumussalam...insyaallah bila balik qatar semula, I akan bertandang ke blog you. Skrg ni susah nk online. Kalau kebetulan pergi tempat yg ada free wifi baru lah I boleh online...good luck in your exam!!

      Delete
  3. insyALlah ~ selamat berpuasa ~ 3 hari lagi ,

    ReplyDelete
  4. PD nak balik puasa/raya kat m'sia ke?

    selamat berpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makcikkantin: haah tahun ni I balik puasa dan raya kt sini..

      Delete
  5. Replies
    1. K kasihredha: selamat berpuasa...masak apa hari ni utk berbuka?

      Delete
  6. Selamat berpuasa.. dan selamat balik kg.. :)

    hadiah saya dah sampai. tq.. :)

    http://jassnani.blogspot.com/2013/07/rezeki-di-puasa-ke-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. JaSSNaNi: selamat berpuasa...alhamdulillah hadiah dah sampai...enjoy the maltesers!

      Delete
  7. salam ramadhan...

    maaf zahir batin ya..

    jom la jumpa nnti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulan: salam ramadhan! Nnti kita jumpa ye...

      Delete
  8. hai.. salam kenal,
    follower no.89
    done follow sini,
    jom follow teman yea yunk..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

    ReplyDelete