Monday, November 25, 2013

Rombongan Cik Kiah ke Ikea

Gambar2 di bawah ni adalah bahan bukti bahawasanya we all telah bershopping sakan di Ikea ;)
 





we all antara yg terawal habis shopping...


posing2 dulu sementara tunggu yg lain habis shopping






Gambar2 ni kredit kpd ibu2 yg share ye...

8 comments:

  1. Haaii untungnya ikea ibu2 dtg sebuah bas tuh shopping tuh ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ummuaidan: we all sampai ngam2 beberapa minit sebelum Ikea buka. sepatutnya kena bawak satu bas lagi kan, khas utk angkut barang2 we all beli ;)

      Delete
  2. ini baru betul rombongan cik kiah :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mala: sgttttt...best ikut rombongan cik kiah ni!

      Delete
  3. Assalamualaikum salam kunjung...yelah abis semua barang kt ikea kena borong ni...cuba tak karipap ikea sedap....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umie Jazz: Waalaikumussalam...terima kasih sudi singgah sini:)

      alamak...kt sini xde jual karipap (Ikea sini ikut makanan ala timur tgh mcm shawarma, kebab gitu)...tapi kalau I pergi Ikea Malaysia, mmg selalu angkut karipap tu, sedap!

      Delete
  4. Replies
    1. mulan: ramai2 mmg best kita-kita aje...

      Delete